tapet decorativ

Tapet modern pentru living și holuri

Livingul este încăperea cea mai marcantă pentru o locuință, fiind cel mai des frecventat de musafiri. Deci stilul adoptat pentru living trebuie să povestească despre felul de tău de a fi, despre gusturile tale în materie de amenajare interioară.

Nu neapărat trebuie să fie un stil luat din revistele de specialitate, dar totuși nu este recomandat să fie o combinație de stiluri diferite. Dacă consideri că pereții livingului sunt prea banale cu o zugrăveală și nu ai idei cum să le pui în evidență, alege din tapetele moderne din magazinele Diego.

Pe rafturile magazinului vei găsi o serie de modele de tapet destinate diferitelor stiluri. Modele florare, geometrice, intens colorate, cu figurine din desene animate pentru copii. Tot ce trebuie să faci să alegi unul din aceste modele și să adopți stilul pe care l-ai imaginat în living.

Un tapet modern va putea schimba modul în care arată o cameră. Dacă consideri că este prea încărcat dacă vei acoperi cu tapet toți pereții, atunci poți combina cu diferite zugrăveli cu culori asortate cu tapetul.