perdele copii

Perdele pentru copiii fericiți

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă din viață. În ce condiții petrec această perioadă copiii tăi depinde în exclusivitate de tine. Ca să se bucure de tot confortul, copiii merită să amenajezi camera lor cu mare grijă. Cum să amenajezi camera copiilor?

Nu trebuie să faci planuri mărețe în acest scop, în camera lor nu trebuie să achiziționezi mobilier și accesorii scumpe, ajunge doar să potrivești elementele cu bun gust. Ca totul să arate ca un vis împlinit ajunge să alegi o pardoseală caldă, mobilier ergonomic pentru copii și niște perdele și draperii potrivite.

Nu uita să întrebi copiii înainte de cumpărături, ce fel de decorațiuni ar prefera. Fetițele preferă culorile pastelate, spre lila sau roz. Astfel și draperiile și perdelele trebuie atent alese să se potrivească cu ambientul camerei.

În magazinele Diego vei găsi o serie de produse destinate camerei copiilor de la mochete, covoare până la tapet și perdele.

De obicei băieții au preferințe mai simple. Lor trebuie alese perdele și accesorii mai puțin colorate, poate cu niște modele din desene animate. Ei sunt fani de Batman, mașini, utilaje de construcții.