covor pufos

Covoare pufoase ieftine pentru casa ta

A venit primăvara și toată lumea se bucură de căldură și de reînvierea naturii. Cât timp natura se dezlănțuie și oamenii simt că trebuie reîmprospătat aspectul locuinței, încep marile campanii de renovare, curățenii de primăvară. Însă nu neapărat trebuie schimbat tot ce nimerești în casă pentru o nouă înfățișare.

Un covor pufos ieftin te va ajuta să te bucuri de noul look al camerei fără investiție majoră. Acum, cu venirea căldurii, poți să te bucuri de razele solare ale primăverii culcându-te pe acest covor fără să fi cu frica că te vei răci.

Covorul pufos și călduros te va îmbrățișa, te va proteja de frig, iar razele solare te vor mângâia cu căldură. Un covor poate schimba înfățișarea completă a camerei, mai ales dacă se potrivește cu stilul deja existent al încăperii. Când alegi covorul pufos visat trebuie să fii atent atât la forma și la culoarea covorului.

Dacă încăperea are un stil modern, nu cumpăra covor imens, și încearcă să potrivești cu culorile pereților și a perdelelor. La o cameră rustică sau clasică, stilul este dictat de mobilier și draperie, deci covorul trebuie potrivit cu acestea.