alimente alcaline cancer

Alimente alcaline cancer pentru organism

In tinerea bolilor la distanta avem nevoie de o alimentatie adecvata, buna, care sa contina atat alimente alcaline, cat si acide, bineinteles, este necesar sa tinem un echilibru sanatos intre acestea. Ne ajuta si in cazuri grave alimente alcaline cancer, de exemplu legumele verzi, ca urzici, stevia, loboda, salata verde, castraveti, telina, patrunjelul, pastarnacul, broccoli, dovleacul.

Apoi fructele, ca pepene galben, piersici, citrice, struguri, banane, mere, pere etc. Bineinteles, lista nu este completa. Pe pagina web cancertratament.info insa gasiti o lista completa cu alimente alcaline cancer. Aceste alimente sunt de mare folos organismului atunci, cand suntem sanatosi, dar si daca ne imbolnavim.

Deci alimente alcaline cancer, dar si cele acide sunt necesare pentru functionarea optima a organismului. Daca organismul functioneaza ideal, atunci si bolile apar mai rar. Alimentatia este foarte importanta pentru organismul omenesc, si daca acesta este optima, ne putem pastra sanatatea pe termen lung.